CIRCUIT

Cursa BTT Canyelles Cuabarrada

La Cuabarrada surt de Canyelles i el primer repte arriba al quilómetre 7 amb la pujada al Puig de l’Àliga (464 metres d’alçada) fent servir pistes amples que ajuden a estirar el grup de ciclistes. Tot just allà dalt ens endinsem el el territori de l’Àliga Cuabarrada (Parc Natural del Foix i Parc Natural d’Olèrdola)

 

Sortim dels Parcs Naturals i comencem a endinsar-nos per corriols que pertanyen a la població de Sant Miquel d’Olèrdola on trobem el primer avituallament al quilómetre 15 aproximadament.

 

Més endavant envoltats de vinyes acabades de collir arribem a Viladellops on separem els dos recorreguts per més endavant retrobar-los i compartir l’últim avituallament amb unes magnífiques vistes davant l’ermita. El recorregut llarg encara té opció d’anar a visitar la població d’Olivella on encara queden moltes sorpreses i l’altre ja va directe a buscar la última pujada abans d’arribar a Canyelles. La baixada final fins a meta aprofitant el circuit permanent de la Copa Catalana Infantil està pensada per disfrutar dels últims metres de la nostra festa. Estem conveçuts que us encantarà!

 

 

Track circuit curt:  https://ca.wikiloc.com/wikiloc/spatialArtifacts.do?event=setCurrentSpatialArtifact&id=29189628

 

 

Track circuit llarg;  https://ca.wikiloc.com/wikiloc/spatialArtifacts.do?event=setCurrentSpatialArtifact&id=29189566