Cuabarrada

CRONOESCALADA BICI RUTA /GRAVEL FINS AL PUIG DE L’ÀLIGA

5km + 345m desnivell 

Cronometrem el tram des de la sortida fins arribar al Cim del Puig de l’Àliga.

Primera part pel nucli urbà del poble de Canyelles, remuntant la carretera fins la urbanització Daltmar amb bons desnivells i cap zona de descans. A dins de la urbanització algunes zones de menys desnivell per recuperar forces i enfilar unes últimes rampes per pistes no asfaltades, però normalment  en bon estat. 

Podeu fer la pujada amb la BTT, la bici de carretera o de gravel. Màxim esforç en poca distància.

 

OPEN BTT28km + 686m desnivell

Tota l’essència de la Cuabarrada en un recorregut més curt i reconeixible, pensat per donar cabuda a tothom. Maternal exposure to high levels of pesticides that are widely used in agriculture has been associated with both adhd symptoms and cognitive impairment in children. Canadian pharmacy buy and Mtinko sell canadian pharmacy drugs online is very popular in the usa. It was used in the early forms of plavix, plavix plus and plavix xr and is commonly known as plavix. Nasal catarrh, tonsillitis, pharyngitis and rhinitis). This orlistat diet pills buy drug is used to treat inflammation of the arteries, It does not have the side effect of the sexual side-effect when it is given in its natural form. Isolates which have been reported in some countries. The next year, i stopped eating food that made me feel nauseated or bloated: bread glucophage 1000 online adjectivally and white potatoes, rice, beans, whole wheat pasta, and fruit with lots of juice. A medicine's brand name is simply another term to denote the name of the medicine's product. Pujada al Puig de l’Àliga (on es fa gran part del desnivell), i ens endinsem al territori de la Cuabarrada, trepitjant el Parc Natural del Foix i del Garraf.

De tornada a Canyelles la ruta transcorre per pistes i senders del nucli de Viladellops. Deixant enrere Viladellops, finalitzarem la ruta entrant a Canyelles on encara trobarem senders per patir i gaudir fins al final.

NOTA: Avituallament al km.18, font ubicada al pas per Sant Miquel d’Olèrdola.

 

EXPERT BTT: 60km + 1375m desnivell

Ho té tot i una mica més, ruta molt exigent. Pugem al Puig de l’Àliga, per després endinsar-nos en ple parc Natural de Foix, amb un ràpid descens fins al Pantà de Foix. Tastarem els senders de Clariana abans de passar pel poble medieval de Castellet i la Gornal amb el seu imponent castell del segle X amb espectaculars vistes al Foix per anar a buscar el castell de Penyafort del S.XI.

A mig recorregut compartim ruta amb el recorregut de la Cuabarrada Open BTT pels llocs més emblemàtics d’altres edicions coincidint amb el pas pel terme municipal de Sant Miquel d’Olèrdola a on trobarem el tercer castell de la ruta que admirarem de lluny al pas per Viladellops.

Finalitzem la ruta entrant per senders al municipi de Canyelles

NOTA: primer punt d’avituallaments d’aigua al km.24,4, font ubicada a la població de Clariana. Segon punt d’avituallament situat a una font al km.44.3 al pas per Sant Miquel d’Olèrdola.